Руският милиардер Роман Абрамович загуби съдебно предизвикателство, целящо да отмени санкциите на

...
Руският милиардер Роман Абрамович загуби съдебно предизвикателство, целящо да отмени санкциите на
Коментари Харесай

Роман Абрамович загуби съдебния опит да отмени санкциите на ЕС

Руският милиардер Роман Абрамович загуби правосъдно предизвикателство, целящо да анулира глобите на Европейския съюз, наложени му след нахлуването на Русия в Украйна.

Абрамович беше завел дело в Общия съд на Европейски Съюз против Съвета на Европейския съюз, който наложи наказателни наказания на 57-годишния през 2022 година като част от ограниченията, ориентирани против Русия и околните съдружници на президента Владимир Путин, откакто Русия нахлу в Украйна.

Съдът в Брюксел отхвърли оспорването и също по този начин отхвърли исковете му за обезщетение, като означи ролята му в съветската стоманодобивна компания Evraz и обстоятелството, че стоманата е главен източник на доходи за съветското държавно управление.

„ Общият съд отхвърля желае, заведен от господин Абрамович, като по този метод удостоверява ограничаващите ограничения, подхванати против него “, се споделя в решението му в сряда.

„ [Европейският] съвет в действителност не е позволил неточност в оценката си, като е решил да включи, а по-късно и да резервира името на господин Абрамович в противоречивите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР